Buradasınız:Ana Sayfa-Soğuk Sıkım Yağ, Doğal Yağlar, Toptan Kozmetik-Üzüm Çekirdeği Yağı 20 ML

Üzüm Çekirdeği Yağı 20 ML

650 adet stokta

(1 müşteri incelemesi)

Üzüm Çekirdeği Yağı

Online Sipariş : +905526549980

Destek : +905305171674

Alternatif: +905059869894

Açıklama

Üzüm çekirdeği yağı cilde faydaları bakımından son yılların en gözde doğal içerikleri arasında yer alıyor. Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı …Kendi tarlalarımızda yetiştirdiğimiz ürünleri hiç bir katkı maddesi, koruyucu içermeyecek şekilde, soğuk sıkım cold press yöntemi ile şişelemekteyiz.

Soğuk Sıkım (Cold Press)Üzüm Çekirdeği Yağı Tamamen Doğal Üretim

Soğuk Sıkım (Cold Press) Doğal Natural Üzüm Çekirdeği Yağı: Toptan veya perekende olarak sipariş verebileceğiniz Hatay ilinin nadide bahçelerinden özenle toplanmış Üzüm Çekirdeklerinden elde edilen soğuk sıkım (cold press) Üzüm Çekirdeği Yağını denediniz mi ? 

Bu yağın kozmetik ve mutfak uygulamaları dahil olmak üzere iki temel kullanım alanı vardır. Üzüm çekirdeği yağı, yaklaşık 216 °C’lik sıcaklıklarda yüksek bir dumanlanma noktasına sahiptir. Temiz, hafif tadı ve yüksek doymamış yağ içeriği sayesinde, salata sosları, mayonezler, sarımsak, biberiye veya diğer ot ya da baharatların yağ infüzyonları için kullanılabilir. Ayrıca fırınlanmış ürünlerde krep ve wafflelarda yaygın olarak kullanılır. Bu ürünlerin lezzetini korumak için üzerlerine kuru üzüm de serpiştirilebilir. Bir yiyecek olarak satın alabileceğiniz üzüm çekirdeği yağı, ürün üzerinde gıda çekirdeği olarak geçer. Yani satın alacağınız bu yağ gıda kategorisine girmektedir.

Soğuk pres üzüm çekirdeği yağı, özellikle kozmetik alanı için kullanılmaktadır. Aslında, bu yağ içeriğini mağaza raflarında, güneş kremi, nemlendirici krem ve güzellikle ilgili diğer birçok bileşeni içeren ürünlerde ek bir malzeme olarak görebilirsiniz.

Üzüm Çekirdeği Yağı Cilde Faydaları

Üzüm çekirdeği yağı, hücre zarı için gerekli olan lipit bileşenini yüksek miktarda içerir. Beta-karoten ve D, C, E vitaminleri bakımından oldukça zengin olan üzüm çekirdeği yağı; stearik, palmitik ve linoleik asit gibi esansiyel yağ asitlerine de sahiptir. Bu yağ asitleri kırışıklık karşıtlıkları ile bilinir ve üzüm çekirdeği yağını, cilt nemini kontrol etmek için kullanılan mükemmel bir kozmetik bileşeni yapar.

Üzüm Çekirdeği Yağı Faydaları

  • Akne ve sivilcelerin giderilmesine yardımcı oluyor.
  • Cildi besleyerek nem oranını dengeliyor.
  • Yara, yanık ve sivilce izlerinin onarılmasını sağlıyor.
  • Yaşlanma belirtilerinin azalmasına yardımcı oluyor.
  • Yaşlılık ve güneş lekelerinin giderilmesinde etkili oluyor.
  • Ciltteki tahrişlerin yatışmasını sağlıyor.
  • Cildin sıkılaşmasına destek oluyor.
  • Cildi güneş ve diğer çevresel etkenlere karşı koruyor.
  • Göz çevresindeki koyu halkaların giderilmesine yardımcı oluyor.
  • Cilt tonunun eşitlenmesini sağlıyor. (Bu yönüyle üzüm çekirdeği yağı cilt beyazlatma konusunda da olumlu sonuçlar veriyor.)
  • Saç derisini güçlendirerek dökülmeleri azaltıyor.
  • Saç derisine nem kazandırarak kepek ve kaşıntının giderilmesini sağlıyor.
  • Doğum yapan annelerde sütü çoğaltır
  • Baş ağrısının geçmesini sağlar

Üzüm Çekirdeği Yağı 20 ML için 1 inceleme

  1. BioProf Kozmetik

    Üzüm çekirdeği yağı cilde faydaları bakımından son yılların en gözde doğal içerikleri arasında yer alıyor. Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı …Kendi tarlalarımızda yetiştirdiğimiz ürünleri hiç bir katkı maddesi, koruyucu içermeyecek şekilde, soğuk sıkım cold press yöntemi ile şişelemekteyiz.

İnceleme yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir